For både privatpersoner og erhvervskunder fremstiller vi skibsmodeller nøjagtigt efter dine ideer og ønsker. Med mere end 30 års erfaring med træ og i modelkonstruktion af skibe af alle slags, kan vi tilbyde dig specialfremstillede produkter i høj kvalitet, hvad enten det er en engangs, lille serie eller stor serie.
Vi fremstiller modeller af alle typer skibe i enhver længde mellem 40 og 600 CM.

 

Færdig, model skib modelleret efter
billedet ovenfor

Hvad koster en individuel produktion?
Prisen afhænger af skibstypen, størrelsen på modellen og antallet af kopier. For små eller store serier kan vi tilbyde dig betydeligt lavere enhedspriser sammenlignet med individuel produktion.
Bare send os et par billeder af skibet eller båden med den ønskede længde og antal, vi er glade for at forberede et individuelt og uforpligtende tilbud til dig.

Hvilke dokumenter kræves?
Grundlæggende kan vi arbejde med fotos, planer, tegninger og 3D- eller CAD-filer. I det mindste har vi brug for fotos af det ønskede skib.

 

Hvor lang tid tager leveringen?
Leveringstiden afhænger af kompleksiteten af ​​modellen, antallet af kopier og arbejdsmængden på vores fabrik. Men vi leverer normalt din ordre inden for 2-3 måneder. Vi vil med glæde give dig den nøjagtige leveringstid på anmodning.

Kan produktionen af ​​modellen følges?
Under hele fremstillingsprocessen vil du modtage ugentlige billeder af den aktuelle produktionsstatus, så du er involveret i alle produktionsfaser. På denne måde har du muligheden for at underrette os om eventuelle ændringsanmodninger eller tilføjelser under produktionen.

Hvilke materialer bruges?
Vi fremstiller alle skrog på vores skibsmodeller i ribbet konstruktion af træ. Afhængig af skibstypen anvendes der desuden en række andre materialer, såsom messing, kobber, rustfrit stål, læder og stof.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere oplysninger om skræddersyede skibsmodeller.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Eksempler på vores specialfremstillede produkterSMS Novora, Trieste (bathyscaphe)