Vi fremstiller skibsmodeller præcis efter Deres ønsker og forestillinger – såvel for privatpersoner som for firmakunder. Med over 30 års erfaring med forarbejdning af træ og med modelbyggeri af skibe af alle slags kan vi tilbyde Dem specialfremstillinger af højeste kvalitet, uanset om det drejer sig om enkeltstykker, små eller store oplag. Vi fremstiller modeller af alle skibstyper i den ønskede længde mellem ca. 40 til 600 cm.

Udført efter billedet ovenfor
modelleret model skib

Hvad koster en specialfremstilling? Prisen afhænger af skibstype, modellens størrelse og antal bestilte modeller. Ved små og store oplag kan vi naturligvis tilbyde billigere stykpriser sammenlignet med enkeltstyksordrer. Send os blot nogle billeder af Deres skib eller båd med de ønskede angivelser af modellængde og antal, og så kommer vi med et personligt og uforpligtende tilbud.

Hvilke bilag har I brug for? Som hovedregel kan vi klare os med fotos, tegninger og 3D- og CAD-filer. Som minimum har vi brug for fotos af alle skibets sider, så ingen detaljer udelades.

Hvor lang er leveringstiden? Leveringstiden afhænger af modellens kompleksitet, antallet af bestilte modeller og travlhed hos vores producent. Men normalt leverer vi Deres bestilling indenfor 2-3 måneder. Den ventede leveringstid

Kan jeg følge med i modellens fremstilling? Under hele fremstillingsprocessen modtager De løbende billeder af modellens fremstillingsstatus, så De er en del af alle produktionsfaserne. På denne måde har De mulighed for også at meddele os ændringsønsker eller tilføjelser under fremstillingen, hvis det bliver relevant.

Hvilke materialer anvendes? Vi fremstiller alle skrog på vores skibsmodeller af træ i spant-byggestil. Derudover anvendes en stor mængde materialer som messing, kobber, ædelstål, læder eller stof afhængigt af skibstype.

Ved spørgsmål eller for yderligere information om mål-fremstilling af skibsmodeller kan De til enhver tid rette henvendelse til os.