Tilpasning

Vi fremstiller skibsmodeller helt efter dine ideer og ønsker til såvel private som erhvervskunder. Med mere end 30 års erfaring med træ og i modelbygning af alle slags skibe, kan vi tilbyde dig højkvalitets specialfremstillede produkter, hvad enten det er en enkeltstående, mindre serie eller stor serie. Vi fremstiller modeller af alle typer skibe i enhver længde mellem 40 og 600 cm.

Hvor meget koster en individuel produktion? Prisen afhænger af skibstypen, modellens størrelse og antallet af eksemplarer. Ved små eller store serier kan vi tilbyde dig markant lavere enhedspriser sammenlignet med engangsproduktion. Send os blot et par billeder af skibet eller båden med ønsket længde og mængde, så udarbejder vi gerne et individuelt og uforpligtende tilbud til dig.

Hvilke dokumenter kræves? Vi kan i princippet arbejde med fotos, tegninger, tegninger og 3D- eller CAD-filer. Vi skal i det mindste have billeder af det ønskede skib.

Hvor lang tid tager leveringen? Leveringstiden afhænger af modellens kompleksitet, antallet af eksemplarer og arbejdsbyrden på vores fabrik. Men normalt leverer vi din ordre inden for 2-3 måneder. Vi vil med glæde fortælle dig den nøjagtige leveringstid på anmodning.

Kan produktionen af ​​modellen følges? Under hele fremstillingsprocessen modtager du ugentlige billeder af den aktuelle produktionsstatus, så du er involveret i alle faser af produktionen. På denne måde har du mulighed for at informere os om eventuelle ændringsønsker eller tilføjelser under produktionen.

Hvilke materialer bruges? Vi fremstiller alle skrog af vores skibsmodeller i rammekonstruktion af træ. Afhængigt af skibstypen anvendes der desuden en række andre materialer såsom messing, kobber, rustfrit stål, læder og stof.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om den specialfremstillede model af et skib, så tøv ikke med at kontakte os kontakt os.

 


Tilpasning

Sammensæt din personlige model og modtag et uforpligtende tilbud fra os inden for få dage.

    [honeypot honeypot-862]

    SÆT PÅ VENTELISTE VI GIVER DIG MEDDELELSE PÅ MAIL, SÅ SNART DETTE PRODUKT ER IGEN PÅ LAGER.