Returret

Refusionspolitik

Lovpligtig tilbagetrækning (Inden for Tyskland)

Nedenfor få du den lovpligtige undervisning om betingelserne og konsekvenserne af tilbagetrækning.

Tilbagetrækning

Du har ret til at trække kontrakten tilbage inden fjorten dage uden at specificere en grund .

Fortrydelsesfristen er fjorten dage fra den dato, hvor den sidste vare er blevet modtage af dig eller en angivet tredjepart, ikke transportøren.

For at udøve din ret, skal du (Nain Trading GmbH, Brook 7, 20457 Hamburg info@naintrading.com, telefon: 004 940 326 634) ved hjælp af en klar erklæring (f.eks afsendt med post post, fax eller e-mail. ) i din beslutning om at trække sig fra denne kontrakt, informere os. Du kan gerne bruge den vedhæftede model af en tilbagetrækning, denne form er ikke påkrævet.

For at overholde fristen til tilbagetrækningen, er det tilstrækkeligt, at du sender din meddelelse om gerningen inden for tilbagetrækningsfristen.

Konsekvenser af fortrydningen

Hvis du tilbagekalder denne kontrakt, vil vi straks tilbagebetale alt hvad vi fik, samt leveringsomkostninger (Undtagen meromkostninger, der skyldes et udvalg af en anden type levering, som er dyrer end vores billigste standard) inden eller senest i 14 dage fra beskeden om tilbagekaldelsen. Til denne tilbagebetaling anvender vi den samme betalingsmetode, som du brugte i den oprindelige transaktion, medmindre der blev ikke udtrykkeligt aftalt nogen andet; i hvert fald bliver der ikke opkrævet gebyr for denne tilbagebetaling. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget de returnerede varer tilbage, eller indtil du har vist, at du har returneret varerne, alt efter hvad der kommer først.

Du er nødt til at returnere varerne straks og under alle omstændigheder senest fjorten dage efter den dag du meddelte annulleringen af denne kontrakt. Fristen er overholdt, hvis du sender varen inden udløbet af fjorten dage. Vi bærer omkostningerne får returneringen af varerne. Du behøver kun at betale for eventuel forringelse af varernes værdi, hvis vi udfører en nødvendigt undersøgelse af varens natur, karakteristika og funktion på grund af en tydelig optisk forændring.

    Tilbagetrækning eksisterer ikke hos følgende kontrakter::

  • Aftaler om levering af varer, der ikke præfabrikerede og for deres produktion af et individuelt valg eller en beslutning, som forbrugeren har bestemmt, eller som er tydeligt skræddersyet til personlige behov hos forbrugeren.

Model tilbagetræknings formular 

(Hvis du vil tilbagetrække kontrakten, så vær så godt at udfylde formularet og send den til os.)

– Til Nain Trading GmbH, Brook 7, 20457 Hamborg, info@naintrading.com

– Hermed tilbagetrækker jeg/vi (*) den aftalte kontrakt (*) om at kæbe følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)

– Bestilt på den (*)/modtaget på den (*)

– Forbrugerens navn

– Forbrugerens adresse

– Forbrugerens undersktrifts (Kunh kommunikation på papir

– Dato

(*) Ikke relevant slettes.

Venteliste Vi kontakter dig via e-mail, så snart dette produkt er tilbage på lager.