tilbagebetalings politik

tilbagebetalings politik

Lovbestemt fortrydelsesret (inden for Tyskland)

Nedenfor finder du den lovpligtige instruktion om fortrydelsesrettens krav og konsekvenser.

Tilbagetrækning

Du har ret til at trække inden fjorten dage uden at give en grund denne kontrakt.

Tilbagekaldelsesfristen er fjorten dage fra den dag, hvor du eller en tredjepart, der er opkaldt af dig, der ikke er transportør, har eller har taget de sidste varer i besiddelse.

For at udøve din fortrydelsesret skal du sende os (Nain Trading GmbH, Brook 7, 20457 Hamburg, info@naintrading.com, telefon: 004940326634) en klar erklæring (f.eks. et brev sendt med post, fax eller e-mail ) om din beslutning om at fortryde denne kontrakt. Du kan bruge den vedhæftede prøvefortrydelsesformular til dette, men dette er ikke obligatorisk.

Zur Wahrung der Widerrufsfrist reicht es aus, dass Sie die Mitteilung über die Ausübung des Widerrufsrechts vor Ablauf der Widerrufsfrist absenden.

Folgen des Widerrufs

Hvis du fortrydelsesret i denne aftale, vil vi refundere alle betalinger, vi har modtaget fra dig, herunder af leveringsomkostningerne (med undtagelse af de meromkostninger, der skyldes det faktum, at du har valgt en type levering end den, der tilbydes af os, billigste Standard har), og tilbagebetale straks senest fjorten dage fra den dato, hvor der er modtaget meddelelsen om din annullering af denne kontrakt med os. Til denne tilbagebetaling, bruger vi den samme betalingsmetode, som du brugte i den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt andet er aftalt; i hvert fald, du vil blive opkrævet gebyr for denne tilbagebetaling. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget de returnerede varer tilbage, eller indtil du har vist, at du har returneret varerne, alt efter hvad der kommer først.

Du er nødt til at returnere varen straks og under alle omstændigheder senest fjorten dage efter, hvor du informere os om enhver annullering af denne kontrakt til os eller bestået. Fristen er overholdt, hvis du sender varen inden udløbet af fjorten dage. Vi bære omkostningerne ved tilbagelevering af varerne. Du behøver kun at betale for eventuel forringelse af varernes værdi, hvor værdien tabet skyldes en undersøges arten, karakteristika og funktion godshåndtering.

    Ret til tilbagekaldelse findes ikke i følgende kontrakter:
  • Kontrakter for levering af varer, der ikke er præfabrikerede og til fremstilling, som en individuel udvælgelse eller bestemmelse af forbrugeren er afgørende for eller som klart er skræddersyet til forbrugernes personlige behov.

Muster-Widerrufsformular

(Wenn Sie den Vertrag widerrufen wollen, dann Fullen Sie bitte dieses Formular aus und besked Sie es zurück.)– Til Nain Trading GmbH, Brook 7, 20457 Hamborg, info@naintrading.com

- Hiermit widerrufe (n) Jeg / vi (*) den von mir / uns (*) abgeschlossenen Vertrag über den Kauf der folgenden Waren (*) / die Erbringung der folgenden Dienstleistung (*)

- Bestellt am (*) / erhalten am (*)

- Navn des / der Verbraucher (r)

- Anschrift des / der Verbraucher (r)

- Unterschrift des / der Verbraucher (er) (nur bei Mitteilung auf Papier)

- Datum

(*) Unzutreffendes streichen.