Om os

Vi har været handel med skibsmodeller online i mere end tretten år nu.

Vi står ud for den traditionelle Speicherstadt, hvor værdifulde varer er blevet handlet i godt over 100 år
som en af ​​de største forhandlere i vores område der.

Modellerne fascinerer os hver dag på vores kontor. Det er præcis det, vi vil dele med dig.

Pioneer i e-handel

Siden omkring 2007 distribuerer vi vores skibsmodeller online. Dette gjorde det muligt for os at have stor erfaring med vores kunders ønsker og skræddersy vores koncept til deres forventninger. Fra bestilling til levering til service, ledsager vi vores kunder.

Hvorfor en så udførligt fremstillet skibsmodel?

Skibsmodeller har eksisteret i mange tusind år.
I graven af ​​den berømte egyptiske farao Tutankhamun (1333-1324 f.Kr.) blev der fundet detaljerede detaljer om skibe som gravartikler. Fra tidernes uendelige har skibe inspireret menneskeheden, fremkaldt beundring, minder og længsler. Dette er præcis det, vi stoler på med vores høje detaljer og det udførlige håndværk.

Vores mål

Vi ønsker at tilbyde dig en smuk skibsmodel, der overstiger dine forventninger. Dette inkluderer også en stor shopping oplevelse for os, som brænder forventningen om din kommende model.

I Tutankhamuns grav blev der fundet 35 træ- og malet skibsmodeller. Nogle er krydstogtskibe med sejl og komplet rigning. En platform med en baldakin er tilgængelig ved pilens bue, en lignende på rorsens bryst. Kabinets tag i det centrale område af skibet kunne indføres via en trappe