Sold Out

USS Bonhomme Richard

DKK4,697 [inkl. moms] plus forsendelse

Out of stock

Det første skib, der hedder Bonhomme Richard, var et fregat fra Continental Navy. Det blev bygget som et handelsskib i det franske østindiske selskab under navnet “Duc de Duras” for rejser mellem Frankrig og Orienten.

Den 4. februar 1779, kommandoen om de omvendte skibe af kong Louis XVI. overdraget til kaptajn John Paul Jones og lånt til USA. På dette tidspunkt blev det omdøbt til Bonhomme Richard.

I flodkampen ved Flamborough Head med den britiske “Baltic Fleet” i 1779 blev skibet endelig nedsænket.

Größe

Clear
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Ved denne skibsmodel handler det om en fullstændig og målestoks-tro reproduktion af USS Bonhomme Richard.

Denne model er udelukkende fremstillet i hånden og med stor præcision.
Hertil anvendes blandt andet eksotiske ædeltræsorter såsom teak, mahogni, rosentræ og mango, hvilket resulterer i en meget værdifuld og dekorativ ædelmodel som slutprodukt.
Efter færdiggørelse af modellen, bliver skroget omhyggeligt slebet og lakeret. Efter færdiggørelse af modellen, bliver skroget omhyggeligt slebet og lakeret.

Ornamenter og udsmykning (f.eks. kanoner, koøjer, anker, skiver på måleinstrumenter eller ror etc.) består af messing, krom og andre metaller af høj kvalitet.

Sejlet er lavet af stof eller silke, masterne af træ og tovværket af solide bomuldstråde. Mange af disse tove er udstyret med specialknuder, med hvilke tovene til enhver tid kan efterspændes.

Sejlet er lavet af stof eller silke, masterne af træ og tovværket af solide bomuldstråde. Vores kunders tilfredshed er det vigtigste for os. Alle modeller leveres 100% samlede.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Größe

L (80-100 CM)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.