Sold Out

USS Blue Ridge

DKK2,737

Out of stock

USS Blue Ridge (LCC-19) er et kommandoskib for amfibisk krigsførelse af De Forenede Staters Navy og typen af skib i Blue Ridge-klassen. Det er den tredje opkaldt efter Blue Ridge Mountains og har tjent i US Navy siden 1970, stationeret i Yokosuka, Japan siden 1979 og fungerede som flagskibet til Commander of the 7th US Fleet.

størrelse

Clear

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Ved denne skibsmodel handler det om en fullstændig og målestoks-tro reproduktion af USS Blue Ridge.

Denne model er udelukkende fremstillet i hånden og med stor præcision.
Hertil anvendes blandt andet eksotiske ædeltræsorter såsom teak, mahogni, rosentræ og mango, hvilket resulterer i en meget værdifuld og dekorativ ædelmodel som slutprodukt.
Efter færdiggørelse af modellen, bliver skroget omhyggeligt slebet og lakeret. Efter færdiggørelse af modellen, bliver skroget omhyggeligt slebet og lakeret.

Ornamenter og udsmykning (f.eks. kanoner, koøjer, anker, skiver på måleinstrumenter eller ror etc.) består af messing, krom og andre metaller af høj kvalitet.

Sejlet er lavet af stof eller silke, masterne af træ og tovværket af solide bomuldstråde. Mange af disse tove er udstyret med specialknuder, med hvilke tovene til enhver tid kan efterspændes.

Sejlet er lavet af stof eller silke, masterne af træ og tovværket af solide bomuldstråde. Vores kunders tilfredshed er det vigtigste for os. Alle modeller leveres 100% samlede.

Yderligere information

VægtN/A
StørrelseN/A
størrelse

L (80-100 CM)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.