Turtle Ship

DKK2,737 [inkl. moms] plus forsendelse

In stock

De kendte skildpadder skibe Rammschiffe den koreanske flåde var meget kraftigt pansrede og blev brugt fra 1592 i kampene mod den numerisk overlegen japanske.

Drevet af sejl og stropper var disse skibe meget smidige og kunne løbe over mindre skibe og ram større. For at modvirke japanske entertactics blev det øverste dæk af skildpadde skibe dækket af lange jernspidser.

Größe

Clear
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Ved denne skibsmodel handler det om en fullstændig og målestoks-tro reproduktion af Turtle Ships

Denne model er udelukkende fremstillet i hånden og med stor præcision.
Hertil anvendes blandt andet eksotiske ædeltræsorter såsom teak, mahogni, rosentræ og mango, hvilket resulterer i en meget værdifuld og dekorativ ædelmodel som slutprodukt.
Efter færdiggørelse af modellen, bliver skroget omhyggeligt slebet og lakeret. Efter færdiggørelse af modellen, bliver skroget omhyggeligt slebet og lakeret.

Ornamenter og udsmykning (f.eks. kanoner, koøjer, anker, skiver på måleinstrumenter eller ror etc.) består af messing, krom og andre metaller af høj kvalitet.

Sejlet er lavet af stof eller silke, masterne af træ og tovværket af solide bomuldstråde. Mange af disse tove er udstyret med specialknuder, med hvilke tovene til enhver tid kan efterspændes.

Sejlet er lavet af stof eller silke, masterne af træ og tovværket af solide bomuldstråde. Vores kunders tilfredshed er det vigtigste for os. Alle modeller leveres 100% samlede.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Größe

M (60-80 CM)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.