San Felipe

DKK1,796

In stock

San Felipe var et krigsskib i den spanske flåde, der blev lanceret i 1690 i La Coruna. På det tidspunkt var det nok det mest beværkede skib i den spanske flåde.

I 1705 var San Felipe involveret i en søfartsslag med 35 engelske skibe. Hun blev alvorligt beskadiget, bordet og sank.

Der er dog i dag tvivl om, hvorvidt San Felipe nogensinde har eksisteret i denne form, da mange tekniske elementer faktisk var for avancerede til æra og den spanske flåde og designet delvis inspireret af senere franske skibe.

størrelse

Clear

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Ved denne skibsmodel handler det om en fullstændig og målestoks-tro reproduktion af “San Felipe”.

Denne model er udelukkende fremstillet i hånden og med stor præcision.
Hertil anvendes blandt andet eksotiske ædeltræsorter såsom teak, mahogni, rosentræ og mango, hvilket resulterer i en meget værdifuld og dekorativ ædelmodel som slutprodukt.
Efter færdiggørelse af modellen, bliver skroget omhyggeligt slebet og lakeret. Efter færdiggørelse af modellen, bliver skroget omhyggeligt slebet og lakeret.

Ornamenter og udsmykning (f.eks. kanoner, koøjer, anker, skiver på måleinstrumenter eller ror etc.) består af messing, krom og andre metaller af høj kvalitet.

Sejlet er lavet af stof eller silke, masterne af træ og tovværket af solide bomuldstråde. Mange af disse tove er udstyret med specialknuder, med hvilke tovene til enhver tid kan efterspændes.

Sejlet er lavet af stof eller silke, masterne af træ og tovværket af solide bomuldstråde. Vores kunders tilfredshed er det vigtigste for os. Alle modeller leveres 100% samlede.

Yderligere information

VægtN/A
StørrelseN/A
størrelse

S (40-60 CM)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.