Ranger 1937

DKK541DKK1,012

In stock

Ranger er navnet på en sejlbåd bygget af Bath Iron Works i Bath i 1937 i henhold til J-Class reglerne for America’s Cup. Det var den største J-klasse-yacht der nogensinde blev bygget og hedder Super J.

Klient og skipper Harold S. Vanderbilt outclassed sine modstandere ved 16. America’s Cup i 1937 og vandt 35 ud af 37 løb med Ranger i samme år.

Allerede i slutningen af 1937 blev ranger taget ud af drift og skrotet i 1941 for krigen. Fra skibet er der i dag men sandt til livsreplikationer.

størrelse

Clear

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Ved denne skibsmodel handler det om en fullstændig og målestoks-tro reproduktion af Ranger 1937.

Denne model er udelukkende fremstillet i hånden og med stor præcision.
Hertil anvendes blandt andet eksotiske ædeltræsorter såsom teak, mahogni, rosentræ og mango, hvilket resulterer i en meget værdifuld og dekorativ ædelmodel som slutprodukt.
Efter færdiggørelse af modellen, bliver skroget omhyggeligt slebet og lakeret. Efter færdiggørelse af modellen, bliver skroget omhyggeligt slebet og lakeret.

Ornamenter og udsmykning (f.eks. kanoner, koøjer, anker, skiver på måleinstrumenter eller ror etc.) består af messing, krom og andre metaller af høj kvalitet.

Sejlet er lavet af stof eller silke, masterne af træ og tovværket af solide bomuldstråde. Mange af disse tove er udstyret med specialknuder, med hvilke tovene til enhver tid kan efterspændes.

Sejlet er lavet af stof eller silke, masterne af træ og tovværket af solide bomuldstråde. Vores kunders tilfredshed er det vigtigste for os. Alle modeller leveres 100% samlede.

Yderligere information

VægtN/A
StørrelseN/A
størrelse

L (80-100 CM), S (40-60 CM)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.