Sold Out

Preussen

DKK5,246 [inkl. moms] plus forsendelse

Out of stock

Fragtfartsselskabet F. Laeisz’s femmastede fuldfartøj Prussia (1902 til 1910) er det mest berømte skib, der er opkaldt efter det tyske kongerige Pussia. Stavningen af navnet på skibets skrog var i store bogstaver med “Prussia” udført, også denne stavning blev også brugt i rederiet F. Laeisz.

Preussen var det største rene Rah sejlskib i verden, som aldrig var udstyret med et hjælpedrev. Skibet kolliderede i 1910 i den engelske kanal med en britisk damper og strandet på klipperne før Dover.

Größe

Clear
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Ved denne skibsmodel handler det om en fullstændig og målestoks-tro reproduktion af Preussen.

Denne model er udelukkende fremstillet i hånden og med stor præcision.
Hertil anvendes blandt andet eksotiske ædeltræsorter såsom teak, mahogni, rosentræ og mango, hvilket resulterer i en meget værdifuld og dekorativ ædelmodel som slutprodukt.
Efter færdiggørelse af modellen, bliver skroget omhyggeligt slebet og lakeret. Efter færdiggørelse af modellen, bliver skroget omhyggeligt slebet og lakeret.

Ornamenter og udsmykning (f.eks. kanoner, koøjer, anker, skiver på måleinstrumenter eller ror etc.) består af messing, krom og andre metaller af høj kvalitet.

Sejlet er lavet af stof eller silke, masterne af træ og tovværket af solide bomuldstråde. Mange af disse tove er udstyret med specialknuder, med hvilke tovene til enhver tid kan efterspændes.

Sejlet er lavet af stof eller silke, masterne af træ og tovværket af solide bomuldstråde. Vores kunders tilfredshed er det vigtigste for os. Alle modeller leveres 100% samlede.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Größe

L (80-100 CM)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.