Le France

DKK1,796

In stock

SS Norge er en tidligere transatlantisk liner, som senere blev genopbygget til et krydstogtskib. Den blev bestilt den 25. juli 1956 af det franske rederi Compagnie Generale Transatlantique som “Frankrig” og blev bygget på værftet Chantiers de l’Atlantique i St. Nazaire.

Efter en pigen krydstogt skibet kom den 3. februar 1962 på den nordatlantiske rute mellem Le Havre og New York City. Efter salget blev skibet omdannet i 1979 til krydstogtskibet og omdøbt til “Norge”.

I maj 2003 fandt en alvorlig kedeleksplosion sted, hvorefter Norge, også kendt som “Blue Lady”, blev forladt. På grund af miljømæssige problemer og nogle retssager blev Norge skrotet i 2008 i Alang, Indien.

størrelse

Clear

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Ved denne skibsmodel handler det om en fullstændig og målestoks-tro reproduktion af Le France.

Denne model er udelukkende fremstillet i hånden og med stor præcision.
Hertil anvendes blandt andet eksotiske ædeltræsorter såsom teak, mahogni, rosentræ og mango, hvilket resulterer i en meget værdifuld og dekorativ ædelmodel som slutprodukt.
Efter færdiggørelse af modellen, bliver skroget omhyggeligt slebet og lakeret. Efter færdiggørelse af modellen, bliver skroget omhyggeligt slebet og lakeret.

Ornamenter og udsmykning (f.eks. kanoner, koøjer, anker, skiver på måleinstrumenter eller ror etc.) består af messing, krom og andre metaller af høj kvalitet.

Sejlet er lavet af stof eller silke, masterne af træ og tovværket af solide bomuldstråde. Mange af disse tove er udstyret med specialknuder, med hvilke tovene til enhver tid kan efterspændes.

Sejlet er lavet af stof eller silke, masterne af træ og tovværket af solide bomuldstråde. Vores kunders tilfredshed er det vigtigste for os. Alle modeller leveres 100% samlede.

Yderligere information

VægtN/A
StørrelseN/A
størrelse

L (80-100 CM)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.