SaleSold Out

La Bretagne

DKK6,030 DKK5,246 [inkl. moms] plus forsendelse

Out of stock

Bretagne var et af 17 slagskibe bestilt i 1762 som følge af Duc de Choiseul kampagnen for at rejse midler til flåden fra byer og provinser i Frankrig. Skibet havde 110 kanoner og tilhørte således den første rang af et slagskib.

Größe

Clear
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Ved denne skibsmodel handler det om en fullstændig og målestoks-tro reproduktion af La Bretagne.

Denne model er udelukkende fremstillet i hånden og med stor præcision.
Hertil anvendes blandt andet eksotiske ædeltræsorter såsom teak, mahogni, rosentræ og mango, hvilket resulterer i en meget værdifuld og dekorativ ædelmodel som slutprodukt.
Efter færdiggørelse af modellen, bliver skroget omhyggeligt slebet og lakeret. Efter færdiggørelse af modellen, bliver skroget omhyggeligt slebet og lakeret.

Ornamenter og udsmykning (f.eks. kanoner, koøjer, anker, skiver på måleinstrumenter eller ror etc.) består af messing, krom og andre metaller af høj kvalitet.

Sejlet er lavet af stof eller silke, masterne af træ og tovværket af solide bomuldstråde. Mange af disse tove er udstyret med specialknuder, med hvilke tovene til enhver tid kan efterspændes.

Sejlet er lavet af stof eller silke, masterne af træ og tovværket af solide bomuldstråde. Vores kunders tilfredshed er det vigtigste for os. Alle modeller leveres 100% samlede.

Yderligere information

VægtN/A
StørrelseN/A
Größe

L (80-100 CM)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.