Sale

Fram

DKK5,481 DKK4,697

In stock

The Fram er et 1892 færdig skib, som de norske polarforskere i årene 1893-1912 brugte. Framene blev bygget til at glide i pakkeis uden at blive beskadiget af isens enorme tryk. På samme tid var skibet så godt isoleret, at det kunne kaldes det første nul-energi skib.

Bygningsinitiativet blev indledt af Fridtjof Nansen; I 1890 bestilte han Colin Archer, den berømte norske skibsdesigner fra Larvik, for at bygge Fram. Intet træskib har sejlet på højere breddegrader end Framene, hverken i syd eller nord.

størrelse

Clear

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Ved denne skibsmodel handler det om en fullstændig og målestoks-tro reproduktion af Fram.

Denne model er udelukkende fremstillet i hånden og med stor præcision.
Hertil anvendes blandt andet eksotiske ædeltræsorter såsom teak, mahogni, rosentræ og mango, hvilket resulterer i en meget værdifuld og dekorativ ædelmodel som slutprodukt.
Efter færdiggørelse af modellen, bliver skroget omhyggeligt slebet og lakeret. Efter færdiggørelse af modellen, bliver skroget omhyggeligt slebet og lakeret.

Ornamenter og udsmykning (f.eks. kanoner, koøjer, anker, skiver på måleinstrumenter eller ror etc.) består af messing, krom og andre metaller af høj kvalitet.

Sejlet er lavet af stof eller silke, masterne af træ og tovværket af solide bomuldstråde. Mange af disse tove er udstyret med specialknuder, med hvilke tovene til enhver tid kan efterspændes.

Sejlet er lavet af stof eller silke, masterne af træ og tovværket af solide bomuldstråde. Vores kunders tilfredshed er det vigtigste for os. Alle modeller leveres 100% samlede.

Yderligere information

VægtN/A
StørrelseN/A
størrelse

L (80-100 CM)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.