Sold Out

EDMUND FITZGERALD

DKK3,129 [inkl. moms] plus forsendelse

Out of stock

SS Edmund Fitzgerald var et amerikansk fragtskib, som gik ned den 10. november 1975 under en storm på Lake Superior. Alle 29 besætningsmedlemmer blev dræbt. Katastrofen er nok den mest berømte katastrofe i sejladsens historie på De Store Søer. Verdensomspændende berømmelse fik ulykken af ​​den canadiske folkesangeren Gordon Lightfoot, der behandlede begivenhederne af undergangen i hans ballad “The Wreck of the Edmund Fitzgerald”.

Größe

Clear
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Ved denne skibsmodel handler det om en fullstændig og målestoks-tro reproduktion af EDMUND FITZGERALD.

Denne model er udelukkende fremstillet i hånden og med stor præcision.
Hertil anvendes blandt andet eksotiske ædeltræsorter såsom teak, mahogni, rosentræ og mango, hvilket resulterer i en meget værdifuld og dekorativ ædelmodel som slutprodukt. Efter færdiggørelse af modellen, bliver skroget omhyggeligt slebet og lakeret. Til slut bliver modellen coatet med en beskyttende, farveløs lak.

Ornamenter og udsmykning (f.eks. kanoner, koøjer, anker, skiver på måleinstrumenter eller ror etc.) består af messing, krom og andre metaller af høj kvalitet.

Sejlet er lavet af stof eller silke, masterne af træ og tovværket af solide bomuldstråde. Vores kunders tilfredshed er det vigtigste for os.
Alle modeller leveres 100% samlede.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Größe

XL (100< CM)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.