Sold Out

Bismarck

DKK2,658

Out of stock

Bismarck var et slagskib i den tyske flåde og dannet med sit søsterskib Tirpitz i Bismarck-klassen. Da han blev bestilt i august 1940 under kaptajn af havet Ernst Lindemann, blev hun anset for verdens største og stærkeste slagskib.

Slagskibet, der blev bygget ved Blohm & Voss i Hamburg, blev sendt til Nordatlanten i maj 1941. Hun formåede at synke den britiske kampkruiser “Hood”, før hun selv blev nedsænket den 27. maj med de fleste af sit besætning ved enheder fra Royal Navy.

størrelse

Clear

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Ved denne skibsmodel handler det om en fullstændig og målestoks-tro reproduktion af Bismarck.

Denne model er udelukkende fremstillet i hånden og med stor præcision.
Hertil anvendes blandt andet eksotiske ædeltræsorter såsom teak, mahogni, rosentræ og mango, hvilket resulterer i en meget værdifuld og dekorativ ædelmodel som slutprodukt.
Efter færdiggørelse af modellen, bliver skroget omhyggeligt slebet og lakeret. Efter færdiggørelse af modellen, bliver skroget omhyggeligt slebet og lakeret.

Ornamenter og udsmykning (f.eks. kanoner, koøjer, anker, skiver på måleinstrumenter eller ror etc.) består af messing, krom og andre metaller af høj kvalitet.

Sejlet er lavet af stof eller silke, masterne af træ og tovværket af solide bomuldstråde. Mange af disse tove er udstyret med specialknuder, med hvilke tovene til enhver tid kan efterspændes.

Sejlet er lavet af stof eller silke, masterne af træ og tovværket af solide bomuldstråde. Vores kunders tilfredshed er det vigtigste for os. Alle modeller leveres 100% samlede.

Yderligere information

VægtN/A
StørrelseN/A
størrelse

L (80-100 CM)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.