Om os

Om os

Vi har handlet skibsmodeller online i mere end tretten år nu.

Vi er fra det traditionelle lagerkvarter, hvor værdifulde varer er blevet handlet i godt 100 år
som en af ​​de største forhandlere inden for vores felt.

Modellerne fascinerer os på vores kontor hver dag. Det er præcis, hvad vi vil dele med dig.

Pioner inden for e-handel

Vi har solgt vores skibsmodeller online siden omkring 2007. På den måde kunne vi opnå en masse erfaring med vores kunders ønsker og afstemme vores koncept helt efter deres forventninger. Vi følger vores kunder fra bestilling til levering til eftersalgsservice.

Hvorfor sådan en omhyggeligt fremstillet skibsmodel?

Skibsmodeller har eksisteret i tusinder af år.
Fint detaljerede skibsmodeller blev fundet som gravgods i den berømte egyptiske farao Tutankhamons grav (1333-1324 f.Kr.). Skibe har altid fascineret menneskeheden og fremkaldt beundring, minder og længsel. Det er præcis det, vi stoler på med vores høje detaljeringsniveau og det omfattende manuelle arbejde.

Vores mål

Vi vil gerne tilbyde dig en smuk skibsmodel, der overgår dine forventninger. For os inkluderer dette også en god shoppingoplevelse, der giver næring til forventningen om din kommende model.

35 træ- og malede skibsmodeller blev fundet i Tutankhamons grav. Nogle forestiller krydstogtskibe med sejl og fuld rigning.En platform med baldakin er tilgængelig ved stævnen til lodsen og den samme agter til rorsmanden. Taget af kahytten i midten af ​​skibet kunne tilgås via en trappe

SÆT PÅ VENTELISTE VI GIVER DIG MEDDELELSE PÅ MAIL, SÅ SNART DETTE PRODUKT ER IGEN PÅ LAGER.