Betingelser

Anvendelsesområde

For alle, som ordrer via vores online-shop, forbrugere og virksomheder, gælder følgende betingelser.

Forbruger er enhver naturlig person, som konkluderer en retshandel, som hverken kann tilskrives ein kommercielle eller dens uafhægnig faglig aktivitet. Entrepreneur er en fysisk eller juridisk person eller en juridisk partnerskab, i at indgå en retshandel i deres kommercielle eller selvstændig

Overfor virksomheder betyder det, at disse betingelser også gælder for de fremtidige forretningsforbindelser, uden at vi ville igen henvise til dem. Hvis en erhvervsdrivende anvender strid eller supplerende vilkår, er deres gyldighed afvist hermed. Disse vilkår er kun en del af aftalen, hvis vi udtrykkeligt har aftalt den supplerende betingelse

Kontrakt

Ved at klikke på knappen udløser du en bindende ordre (tilbud) med hensyn til varerne in indkøbsvognen. Kontrakten indgårs ved transmission af ordrebekræftelsen, senest efter leveringen af de bestilte varer

Pris

Ved leveringer indenfor EU indeholder alle vores priser den lovpligtige moms på 19 %.

Ved leveringer til Schweiz eller andre ikke-EU lande frafalder momsen og vi fakturerer kun nettoprisen. Varerne bliver ved modtagelse af UPS fortoldet i henhold til den forhåndenværende skat- og toldret i modtagelseslandet. Eventuelle lovmæssige tillæg i modtagelseslandet bliver efter leveringen tilføjet regningen og kan herefter ses under "Tillæg fra skat og told".

Vi leverer til nettopriser til erhvervskunder udenfor Tyskland med UID (omsætningsafgifts-identifikationsnummer) i henhold til reglen om forenklet fradrag før skat, som også gælder indenfor EU.

Betingelser for leveringen

I samarbejde med vores levering partner UPS / FedEx / DPD udsender vi produkt i hele verden.

De Ordre der blever gjort inden 14:00 bliver behandlet oder afsendt på samme dag. Leveringstid er 1-4 arbejdsdage. Overførelserne leveres på hverdag fra 9:00 til 17:00 Uhr .

For at se leveringsbetingelser for dit land, skal du vælge dit mål fra listen nedenfor:

Vigtig antydning for leveringen til USA:
Desværre kann vi ikke sende varerne til die samme betingelser, som de gør for anderen lande. Naturligvis kann du placere et ordre, men du skal dog tage alle ekstra fragtomkostninger og afgifter. Vi beregner kun de nettopriser. Varerne er derefter dyrere, når de modtages frag UPS / DHL / FedEx / DPD. Alt efter den respektive told- og lovgivning destinationslandet. Enhver juridisk tillæg i dit target land, bliver fakturetet efter levering af toldmyndighederne.

Forsendelsesomkostninger indenfor USA:

Flaskeskibe, Historiske kanoner & skyts, Souvenirs
211kr - 289kr
Historiske sejlskibe, Fragtskibe, Krigsskibsmodeller
289kr - 390kr
Krydstogtskibsmodeller, Speedbådsmodeller, Yachter, Halv-modeller
289kr
Øvrige både
289kr - 390kr
Vitriner
390kr - 3122kr
Store modeller fra 120CM
3356kr - 3590kr

Lovpligtig tilbagetrækning (Inden for USA)

Nedenfor få du den lovpligtige undervisning om betingelserne og konsekvenserne af tilbagetrækning.

Tilbagetrækning

Du har ret til at trække kontrakten tilbage inden fjorten dage uden at specificere en grund .

Fortrydelsesfristen er fjorten dage fra den dato, hvor den sidste vare er blevet modtage af dig eller en angivet tredjepart, ikke transportøren.

For at udøve din ret, skal du (Nain Trading GmbH, Brook 7, 20457 Hamburg info@naintrading.com, telefon: 004 940 326 634) ved hjælp af en klar erklæring (f.eks afsendt med post post, fax eller e-mail. ) i din beslutning om at trække sig fra denne kontrakt, informere os. Du kan gerne bruge den vedhæftede model af en tilbagetrækning, denne form er ikke påkrævet.

For at overholde fristen til tilbagetrækningen, er det tilstrækkeligt, at du sender din meddelelse om gerningen inden for tilbagetrækningsfristen.

Konsekvenser af fortrydningen

Hvis du tilbagekalder denne kontrakt, vil vi straks tilbagebetale alt hvad vi modtagede som betaling, udelukkende leveringsomkostninger, senest inden 14 dage fra beskeden om tilbagekaldelsen. Til denne tilbagebetaling anvender vi den samme betalingsmetode, som du brugte i den oprindelige transaktion, medmindre der blev ikke udtrykkeligt aftalt nogen andet; i hvert fald bliver der ikke opkrævet gebyr for denne tilbagebetaling. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget de returnerede varer tilbage, eller indtil du har vist, at du har returneret varerne, alt efter hvad der kommer først.

Du er nødt til at returnere varerne straks og under alle omstændigheder senest fjorten dage efter den dag du meddelte annulleringen af denne kontrakt. Fristen er overholdt, hvis du sender varen inden udløbet af fjorten dage. Vi bærer omkostningerne får returneringen af varerne. Du behøver kun at betale for eventuel forringelse af varernes værdi, hvis vi udfører en nødvendigt undersøgelse af varens natur, karakteristika og funktion på grund af en tydelig optisk forændring.

    Tilbagetrækning eksisterer ikke hos følgende kontrakter::
  • Aftaler om levering af varer, der ikke præfabrikerede og for deres produktion af et individuelt valg eller en beslutning, som forbrugeren har bestemmt, eller som er tydeligt skræddersyet til personlige behov hos forbrugeren.
Model tilbagetræknings formular

(Hvis du vil tilbagetrække kontrakten, så vær så godt at udfylde formularet og send den til os.)

– Til Nain Trading GmbH, Brook 7, 20457 Hamborg, info@naintrading.com

– Hermed tilbagetrækker jeg/vi (*) den aftalte kontrakt (*) om at kæbe følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)

– Bestilt på den (*)/modtaget på den (*)

– Forbrugerens navn

– Forbrugerens adresse

– Forbrugerens undersktrifts (Kunh kommunikation på papir

– Dato

(*) Ikke relevant slettes.

Garantie

Naturligvis giver vi garanti på alle vores produkter. Garantien gælder for 1 år efter modtagelsen af produkt. Hvis garantien udnyttes og det viser sig at dens fejl baserer på ydre påvirkninger, skal kunden under visse omstændigheder bære reparationsomkostningerne, da garantien ikke er gyldig for denne type skader. Vores personal beslutter, om skaden var fejl i produktionen eller ydre påvirkninger efter leveveringen til kunden. Fragtomkostninger bliver i et garantie tilfælde bæret af Nain Trading.

Betaling

Nain Trading bruger sikkerhedsstandarden (Secure Socket Layer) SSL til datatransmission i bestillingsprocessen. Derfor er dine data, især personoplysninger mod uautoriseret adgang af tredjemand beskyttede. Banker bruger den samme standard for at sikre kundernes sikkerhed.

Du kan vælger mellem følgende betalingsmåder:

- Kontant / bankoverførsel

Når du vælger kontant angiver vi vores bankdata i ordrebekræftelsen og leverer varen efter modtagelsen af betalingen.

- PayPal

Du betaler fakturabeløbet via PayPal. I princippet skal du bare være registreret eller regsitrere dig når du ikke er. Du legitimerer dig mit dit login og bekræfter postanvisningen af os. Mere informationen få du under bestillingsprocessen. .

- Betaling via kort

Nain Trading accepterer kreditkorte fra VISA, Verified by VISA, MasterCard, MasterCard SecureCode und American Express. Ved bestilling proces, skal du indtaste dine data til kreditkort. Disse bliver capturet fra vores udbyder Wirecard AG og kun videregives til de kreditkortselskaber, som direkte er involveret i betalingsprocessen.
I princippet gemmer Nain Trading ikke dine kreditkort data. Alle dine ordredetaljer bliver kodet kun ved hjælp af SSL.

Virksomheder indenfor EU

Vi leverer kommercielle kunder uden for Tyskland med UID (skattemæssige identifikationsnummer) i overensstemmelse med reglerne for den forenklede fradrag i EU til nettopriser. Til dette kan du kontakte vores kundeservice via e-mail (info@naintrading.com) eller telefon.

Pakkestation

Vi leverer ikke til pakkestationer.

Transportskader

Synlig opdagede skader på varen siges direkte besked efter modtagelsen fra UPS/FedEx/DPD/DHL. Skjulte skader rapporteres straks efter opdagelsen til UPS/FedEx/DPD/DHL.

Ejendomsforbehold

Varerne bliver vores ejendom indtil de blev fuldstændig betalt.

Opbevaring af kontraktteksten

Vi gemmer kontraktens tekst og sender dig ordredata og vores betingelser via e-mail. Vilkårene kan ses i enhver tid på denne side. Dine tidligere ordrer kan ses i vores kunde login.

Online Dispute Resolution

Online Dispute Resolution i overensstemmelse med artikel 14, § 1 i OTB-VO: .. Europa-Kommissionen giver en platform for online-konfliktløsning (OS) under http://ec.europa.eu/consumers/odr/ find.